Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

VIDEO | Gheorghe ROȘCA este cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii – mulțumim, maestre!

Administraţie
Tools
Typography

Peste șase decenii din viața sa domnul Gheorghe Roșca s-a dedicat sportului din Câmpia Turzii. De la aducerea în orașul nostru a primului titlu național de box din istorie, la pregătirea celor mai talentați sportivi, acest om extraordinar a făcut cunoscut, pe plan național și internațional, Municipiul Câmpia Turzii.

Pe 22 noiembrie 2022, în semn de apreciere și recunoștință față de tot ce a făcut Gheorghe Roșca pentru municipiul nostru, i s-a conferit titlul de „Cetățean de onoare”. Placheta i-a fost înmânată soției marelui antrenor, Magdalena Roșca, de către domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN. Cu lacrimi în ochi a primit această distincție, în numele soțului ei, apreciind gestul Primăriei și al Consiliului Local.

„Nu regret nicio secundă faptul că am refuzat oferta de a rămâne în Austria, în 1965. Acolo mi-au oferit totul, dar aici, la Câmpia Turzii, era familia mea, era orașul meu”, declara Gheorghe Roșca într-un interviu pentru presa locală.

Un asemenea sacrificiu față de Municipiul Câmpia Turzii cântărește mai greu decât orice centură de aur sau trofeu câștigat, iar noi – în numele întregii comunități – îi mulțumim acestui mare om al nobilei arte, boxul.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS