Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Primarul Lojigan, confirmat pozitiv COVID-19

Administraţie
Tools
Typography

Anunţul a fost făcut chiar de către primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, pe reţeaua de socializare facebook în seara zilei de sâmbătă, 10 octombrie.

Primarul a explicat că decizia testării a venit în urma faptului că un membru al familiei -tatăl soţiei - a fost confirmat pozitiv, prima testată fiind fiica primarului, al cărei test a ieşti pozitiv, fetiţa fiind, totuşi, asimptomatică.

Dorin Lojigan a adăugat: “De asemenea, împreună cu soția mea, care prezintă simptome de câteva zile deja,  ne-am testat și noi, rezultatul fiind stabilit azi ca fiind pozitiv”.

Nu am niciun fel de simptome specifice infecției și nici nu am avut contact direct, așa cum este el definit de legislație, cu colegii de muncă în ultimele zile. Așteptăm desfășurarea anchetei epidemiologice și recomandările specialiștilor, până atunci suntem izolați la domiciliu” mai preciza primaruzl Câmpiei Turzii menţionând că “activitatea instituției nu este afectată, atribuțiile fiind preluate de către domnul viceprimar, Sabin Ghemeș”.

Aveți grija de voi! Virusul nu glumește!”, îşi încheia primaruul Lojigan poatarea de pe reţeaua de socializare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS