Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
104 New Articles

Vizitele la CAA - o placuta experienta pentru copii

Actualitate
Tools
Typography

Vineri, 21 noiembrie, au fost în vizită la Compania de apă ARIEȘ, mai exact la Stația de tratare, 20 de elevi de la școala Horea, Cloșca și Crișan din Turda.

Elevii de clasa a IV-a au fost însoțiți de două cadre didactice, Păduraru Carmen și Maksay Eniko. De la mic la mare entuziasmul a fost prezent, iar curiozitatea a fost la ea acasă.

Specialiștii CAA, prin Stanca Mărgeanu, șef laborator ape și inginerul Paul Năstase, le-au explicat copiilor, ca de fiecare dată, traseul apei, purificarea ei și calitatea ei.

Copiii au fost impresionați și au avut și de ce, pentru că acest obiectiv este unul impresionant prin structura lui și prin ceea ce oferă la final: o apă bună, de calitate.

Vizita a durat aproape două ore, dar plictiseala și oboseala nu și-au găsit locul printre copii. Ei au pus zeci de întrebări și au primit tot atâtea răspunsuri, iar informațiile le vor folosi cu siguranță în viitor.

Trebuie menționat faptul că obiectivul vizitat, respectiv Stația de Tratare, captează apa de suprafață din Hășdate, o purifică, o analizează și o redă mai apoi locuitorilor din Câmpia Turzii și comunele arondate.

"Ca de fiecare dată, compania de apă stă la dispoziția copiilor prin organizarea unor astfel de vizite la obiectivele CAA. Au fost sute de copii să vadă cu ochii lor cum și de unde vine apa la robinetele lor de acasă. Pentru ei este o lecție deschisă, iar pentru noi o experiență plăcută alături de copii. Activitatea noastră în prezent este pregătirea pentru viitor, iar copiii sunt parte din acest viitor. Ei trebuie, de mici, să știe ce importanță are apa în viețile tuturor și câtă muncă se depune pentru a asigura distribuirea ei. Toate aceste informații sperăm să îi determine să prețuiască apa și să nu o risipească."

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS