Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Sat, May
82 New Articles

Clubul de dans Potaissa Turda, din nou "in priza" | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

Clubul de dans sportiv Potaissa Turda şi-a reînceput activitatea din 2 august, când 43 de sportivi ai clubului au participat la cantonamentul organizat la Noul Săsesc, unde au fost prezenţi şi sportivi din Oradea, Bistriţa, Baia Mare, Satu Mare şi Ocna Mureş.

Pe lângă antrenamentele intense, sportivii au participat şi la ore de pregătire fizică, psihică, ore de engleză, iar la finalul fiecărei zile s-au bucurat de activităţi recreative specifice de relaxare.
Antrenorii şi profesorii care s-au ocupat de pregătirea copiilor în cele 8 zile sunt: Alin Miron - Turda, Diana Miron - Turda, Loredana Pap - Turda, Stelian Ghiţă - Oradea, Mădalina Mare - Baia Mare şi Patricia Rău - Bistriţa.
În 16 august două perechi - Moldovan Cornel cu Miron Oana şi Todea Paul cu Verneş Vera - au reprezentat clubul şi, totodată, şi Turda la zilele oraşului Ocna Mures, unde au dansat o suită standard şi o suită latino.
Prima competiţie din noul sezon competiţional s-a desfăşurat la Reşita în 13 septembrie, unde au fost prezenţi doar Alin şi Diana Miron, Cristina Crişan ca oficiali ai competiţiei. Datorită faptului că mulţi dintre sportivii clubului au promovat în clasa superioară, pregătirea lor pentru această competiţie nu a fost finalizată, astfel că ei nu au putut fi prezenţi la ea.
Următoarele competiţii pentru care se pregătesc sportivii clubului se vor desfăşura la Oradea - Cupa Feeling Dance şi Campionatul României de Clase de la Reghin din noiembrie.
Începând cu marţi, 16 septembrie, reîncep cursurile pentru începători şi intermediari la sala din Micro 2, strada Aviatorilor fără număr (în complex Micro 2, lângă Şcoala Ioan Opriş), după următorul program:
- Marţi şi Joi - 16.00 - 17.00 - începatori
- Marţi şi Joi - 17.00 -. 18.00 - intermediari.
- Marţi şi Joi - 19.30 - 20.30 - aerobic
Cursurile pentru adulţi se reiau începând cu luna octombrie.

Pentru detalii, apelaţi numărtul de telefon 0747-074306

{gallery}2014/140916dansPotaissa{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS