Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

Interdictie la lansarea de lampioane si artificii

Actualitate
Tools
Typography

Având în vedere faptul că teritoriul administrativ al municipiului Câmpia Turzii este cuprins integral în zona cu servituţi aeronautice aferente aerodromului Câmpia Turzii, atragem atenţia persoanelor fizice şi juridice că toate activităţile care au drept efect ajungerea în spaţiul aerian a diverselor corpuri materiale ce pot constitui pericol pentru siguranţa aviaţiei, cum ar fi lansarea de articole pirotehnice (artificii clasificate conform reglementărilor specifice în categoriile 2, 3 sau 4), obiecte cu material incandescent (ex: lampioane), rachete fără pilot utilizate în scopuri sportive, etc, necesită în prealabil obţinerea unei autorizaţii din partea Autorităţii Aeronautice Civile Române şi a avizului din partea Regiei Autonome „Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA" sau după caz a Autorităţii Aeronautice Militare Naţionale sau a administratorului aerodromului.

Modalitatea de obţinere a acestor avize este prevăzută în Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1378 din 04.11.2013, publicat în M.O. nr. 52 din 22.01.2014.
Autorizarea efectuării activităţilor mai sus menţionate nu exonerează organizatorul activităţii de obligaţia obţinerii altor avize/autorizări/aprobări prevăzute de alte reglementări naţionale aplicabile activităţilor respective, şi nici de răspundere în cazul eventualelor daune produse ca urmare a activităţilor efectuate, chiar dacă respective activitate a fost autorizată conform prevederilor legale.

Serviciul Public pentru Situaţii de Urgenţă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS