Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
82 New Articles

Ziua de 9 mai va fi marcata si la Turda

Actualitate
Tools
Typography

Moment istoric cu triplă semnificaţie: Proclamarea Independenţei de Stat a Romaniei, Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei, ziua de 9 mai va fi marcată şi la Turda printr-un ceremonial militar - religios, începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe.

Manifestarea este organizată de către Consiliul Local şi Primăria Municipiului Turda, în parteneriat cu Garnizoana şi bisericile româneşti din Turda.

Primar
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS