Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Thu, May
90 New Articles

Ce legatura are ginecologia cu istoria?

Actualitate
Tools
Typography

Aparent niciuna. Asta aşa, în general... Însă la Turda pare că nu e „aşa, în general”... Mai exact la spitalul din Turda, căci despre asta vorbim aici.

Vorbind de clădirile care aparţin de spitalul turdean şi despre structura unităţii spitaliceşti, managerul Vasile Grumaz a oferit o infomaţie mai puţin cunoscută: corpul de clădire – „clădirea centrală”, cum spunea managerul – unde se află secţia de ginecologie a spitalului turdean este considerată clădire istorică, asupra căreia nu sunt permise orice tip de intervenţii de reabilitare. „Banii pentru reabilitare trebuie să vină pe acest sector, n-ai voie să faci nicio modificare de suprafaţă”, spunea Vasile Grumaz.
De asemenea, managerul Spitalului Municipal Turda a mai vorbit, în cadrul conferinţei de presă de azi, 13 august 2013, şi despre alte „lucrări” executate la unitatea spitalicească turdeană dar şi despre anumite intenţii care există. Aşa că îi vom da cuvântul:
- „Am făcut verificare completă a acoperişurilor – la tehnic, administrativ, ginecologie – şi am reparat găurile respective, că e important ca să conservi clădirile”
- „Am început reparaţii la trepte şi am rezolvat izolare termică pe două laturi la secţia psihiatrie”
- „Îndepărtăm de pe perete părţile de tencuială care riscă să ducă la accidente în construcţii”
- „Vrem să rezolvăm parcarea din curtea spitalului pentru personal, să degajăm curtea spitalului de maşini... luna asta terminăm...”
- „Am rezolvat şi pierderile de apă din punct de vedere al defectelor la alimentare; era o instalaţie veche de peste 20-30 de ani şi porţiunea defectă am înlocuit-o la sfârşitul lunii trecute şi am redus cu o treime consumul”
- „Testăm şi lansăm sistemul de alimentaţie în veselă de unică utilizare ceea ce va aduce un spor de calitate”
- „Facem, cu colegii, eforturi de gestionare a cheltuielilor de apă, curent electric, medicamente, plus eficientizarea activităţii economice”  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS