Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Thu, May
90 New Articles

Sportivii de la Karate Club Turda au venit cu 7 medalii de la Cupa Mikey Mouse. "Samuraii", doar cu 4

Actualitate
Tools
Typography

În acest sfârşit de săptămână, în Floreşti, judeţul Cluj, a avut loc Cupa Mikey Mouse la karate, competiţie la care municipiul Turda a fost reprezentat de două cluburi de profil.

La competiţia la care timp de două zile 400 de sportivi s-au luptat pentru a urca pe primele locuri, Karate Club Turda, prin cinci sportivi, a reuşit să se claseze pe locul 16 şi să obţină şapte medalii.

Medalie de aur - Vlad Ciortea
Medalii de argint - Cătălin Broscoi şi Olcsvari Aron
Medalii de bronz - Cătălin Broscoi, Maria Morar, Maria Bodea şi Olcsvari Aron

Demn de menţionat este că trei dintre cei cinci sportivi care au venit cu medalii se află la primele lor concursuri şi la primele lor medalii. Poate şi de aceea merită felicitaţi odată în plus Maria Bodea (o medalie de bronz), Olcsvari Aron (o medalie de bronz şi una de argint) dar şi Vlad Ciortea (o medalie de aur).

"E un început de an bunicel, atât ca medalii cât şi din punct de vedere calitatativ", se arăta în comunicatul făcut public de Karate Club Turda, unde se mai preciza: "Vârful de formă trebuie atins în iunie, când sunt programate Campionatele Mondiale, în Dublin, Irlanda".

După ce adresează felicitări sportivilor şi mulţumiri părinţilor, reprezentanţii Karate Club Turda încheie comunicatul prin: "Un gând de recunostinţă îl îndreptăm spre Societatea «Turda SALINA Durgău», care este alături de noi întotdeauna!".

Potrivit clasamentului pus la dispoziţie de Karate Club Turda, la aceeaşi competiţie - Cupa Mikey Mouse - municipiul turda a mai fost reprezentat de un club de karate: Samurai. Ei bine, "samuraii" turdeni s-au clasat pe locul 18, venind de la aceeaşi competiţie cu doar 4 medalii: una de aur, una de argint şi două de bronz.

Pe locul 1 s-au clasat clujenii de la CS Politehnica, club care a obţinut 41 de medalii: 13 de aur, 13 de argint şi 15 de bronz.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS