Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Deputatul Mircea Irimie - mesaj cu ocazia Sarbatorii Nasterii Maicii Domnului

Actualitate
Tools
Typography

Sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului, datorită dimensiunii şi bucuriei pe care o aduce, este prima sărbătoare mare a anului bisericesc care tocmai a început pe data de 1 septembrie.

Astăzi se bucura întreg pământul pentru că s-a născuta cea mai sfântă fiinţă omenească, Maica Vieţii, Fecioara Maria care avea să-L nască pe Mântuitorul Iisus Hristos.

Prin intermediul şi prin sprijinul ei matern, în calitate de rugătoare, mângâietoare şi mijlocitoare înaintea Sfintei Treimi, putem gusta şi noi din plinătatea acestei vieţi, înaintând cu credinţa şi iubire pe cărările pe care Dumnezeu ni le aşterne.

Sărace sunt cuvintele care pot descrie curăţia, puritatea şi simplitatea Maicii Domnului, sărace sunt emoţiile şi sentimentele omeneşti pe care sufletele noastre le pot aduce înaintea ei, însă mare este mila, puterea de iubire şi înţelegerea pe care Preasfânta Născătoare de Dumnezeu le manifestă în relaţia cu omul. De aceea, rugăciunile noastre sincere şi toate cererile bune aduse în rugăciune înaintea ei, nu rămân niciodată fără răspuns.

Cu gânduri de bucurie şi speranţă, cu inimile pline de iubire şi iertare, să întâmpinăm această zi minunată, să ne rugăm cu credinţă, nădejde şi dragoste pentru sănătatea noastră sufletească şi trupească, pentru binecuvântarea familiilor noastre şi a celor dragi nouă.

“LA MULŢI ANI !!!” cu fericire şi împlinire, celor care poartă duiosul nume al Feciorei Maria.

Deputat ALDE de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS