Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
108 New Articles

Vizita staff-ului celor de la Hanball Club Nexe, echipa vicecampioană a Croatiei la handbal

Actualitate
Tools
Typography

La sfârşitul săptămânii trecute Salina Turda a avut plăcerea de a fi vizitată de staff-ul celor de la Hanbal Club Nexe, echipa vicecampioană a Croatiei la handbal, aflată aici în vederea confruntării cu AHC Potaissa Turda, în cadrul turului al treilea al Cupei EHF.

Printre membrii staff-ului s-a aflat şi preşedintele clubului, Josip Ergivic, care, de asemenea, este principalul sponsor al echipei şi deţinătorul companiei producătoare de materiale de construcţii, NEXE GRUPA.

În ciuda grabei în care se aflau membrii staff-ului, aceştia au rămas uluiţi şi plăcut impresionaţi de interiorul "minunatei ocne de la Turda".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS