Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

"Industria ceramica" - expozitie de Ziua Romaniei la muzeul din Turda

Actualitate
Tools
Typography

Muzeul de Istorie Turda vine în completarea programului organizat de autoritățile locale cu ocazia Zilei Naționale a Romaniei, deschizându-și porțile pentru publicul său luni, 1 decembrie 2014, începând cu orele 10:00.

Deși ne aflăm într-una din zilele în care muzeele și alte atracții turistice sunt în mare parte închise, considerăm că este o bună ocazie pentru iubitorii de istorie ca în această zi aniversară să viziteze expoziția de bază a muzeului precum și expoziția temporară "Industria" ceramică la Potaissa.

Vernisată în luna octombrie a.c., expoziția temporară reunește un bogat și divers material arheologic: vase ceramice de uz comun și de lux, vase de cult, libații și ofrande, statuete și jucării din lut ars.

Vă așteptăm!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS