Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

Dansatorii turdeni la "Cupa Teaca" la dans sportiv | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

În 10 mai s-a desfăşurat, la Teaca, judeţul Bistrita Năsăud, prima ediţie a Cupei Teaca la dans sportiv. La competiţie au participat aproximativ 120 de perechi din Bistriţa, Teaca, Baia Sprie, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Sibiu, Cluj-Napoca, Blaj, Dej, Reghin, Târgu Mureş, Tomeşti - Iaşi şi Turda.

Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a participat cu 7 sportivi la 5 categorii.

Rezultate în finală:
Szekely Bogdan - Pastor Izabela
- Cls. D 12-15 ani , locul 4
- Open Basic Latino 12-15 ani, locul 4
Szabo Robert - Crişan Mădălina
- Cls. E 14-15 ani, locul 6
Sarosi Rareş - Blaga Teodora
- Cls. H 6-11 ani, locul 7

Rezultate in semifinală:
Crişan Maria
- solo fete 8-9 ani, locul 11

Din partea clubului de dans turdean, ca oficiali, au fost prezente Diana Miron în calitate de arbitru şi Cristina Crişan în calitate de secretar.
Alin Miron a fost prezent la competiţia internaţională WDSF Romanian Open, în calitate de scrutineer, competiţie organizată de Clubul de dans sportiv Mihai Petre, desfăşurată la Bucureşti.
În perioada următoare vor urma alte competiţii naţionale la Blaj, Dej, Reşiţa , Satu Mare şi Campionatul Naţional de Formaţii şi Cupa Floris, ultimele două desfăşurându-se în aceeaşi perioadă la Bistriţa.

{gallery}2014/140519dansSportiv10mai{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS