Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
82 New Articles

TURDA: Iluminatul public afectat de vant

Actualitate
Tools
Typography

Vântul puternic din ultimele zile a condus la întreruperea alimentării cu energie electrică a sistemului de iluminat public din municipiul Turda.

Firma care gestionează serviciul de iluminat public, conform contractului de delegare, a intervenit operativ pentru remedierea întreruperilor, în funcţie de gravitatea defecţiunilor constatate.
Zonele afectate de intensificarea vântului au fost:

- parţial str.Dr.I.Raţiu şi străzile adiacente
- Str.Libertăţii de la intersecţia cu str.Dr.I.Raţiu până la str. P-ţa 1 Dec. 1918
- Str.P-ţa 1 Dec. 1918
- Str.Republicii
- Str.N.Titulescu – între blocuri
- Centru – partea dreaptă direcţia spre Cluj: Axente Sever, Gh.Lazăr, Sirenei, Vlăduţiu, Ion Creangă, I.Moldovan, Gh.Sincai
- Zona Băi
- Str.Rapsodiei

Facem apel la locuitorii municipiului să ne sesiseze imediat orice întrerupere a iluminatului stradal pentru ca firma să intervină în cel mai scurt timp pentru remedierea defecţiunilor.

DIRECTIA TEHNICA
SERVICIUL IP

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS