Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
90 New Articles

Deocamdata, nicio sponsorizare pentru Zilele Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Potrivit primarului municipiului Turda, Tudor Ştefănie, cel puţin din informaţiile pe care acestea le deţinea, până la data de 19 august 2013 - adică cu mai puţin de două săptămâni înaintea evenimentului - încă nu s-a anunâat nicio sponsorizare pentru Zilele Municipiului Turda.

Precizarea făcută de primarul Turzii a venit în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Primăria Turda şi al cărei subiect a fost tocmai organizarea celei de-a XIII-a ediţii a evenimentului Zilele Municipiului Turda.
De asemenea, Tudor Ştefănie a ţinut să precizeze că "toate contractele şi toate achiziţiile se fac în limita celor 30.000 de euro prevăzuţi de legislaţia în vigoare ca limită maximă de achiziţie, aşa cum s-a spus, conform Ordonanţei 34/2006", adăugând şi că nu se va depăşi această sumă "pe programele artistice pe care le avem prevăzute".
Despre fondurile de la bugetul local alocate evenimentului Zilele Municipiului Turda, primarul Turzii spunea că sunt cele stabilite iniţial, adică 200.000 de lei (două miliarde de lei vechi), în timp ce din chirii se speră să se încaseze de la agenţii economici undeva între 80.000 şi 100.000 de lei.
"Deocamdată nu avem nicio sponsorizare anunţată. Ne bazăm doar pe ceea ce închiriem noi şi contravaloarea acestor chirii şi sumele din bugetul local", spunea Tudor Ştefănie valoarea la care se făcea, deci, referire fiind - potrivit celor arătate mai sus - de aproximativ 300.000 de lei (3 miliarde de lei vechi).
"Dacă vor veni sponsorizări, la momentul la care vom face execuţia bugetară pentru Zilele Municipiului Turda, vă anunţăm absolut toate informaţiile de care aveţi nevoie. De fapt va fi o prezentare şi în Consiliului Local a gestionării activităţii care se desfăşoară şi din punct de vedere financiar, organizatoric şi aşa mai departe", a încheiat Tudor Ştefănie.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS