Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Mon, May
82 New Articles

Radhu, artistul român cunoscut în Mexic, lansează replică la Despacito | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Radhu, singurul cântăreț de cumbia din țara noastra, aduce în prim plan încă o piesă din America Latină!

După colaborarea sa cu Laura Zapata, sora Thaliei, Radhu lansează "Bolero", continuarea povestii "Despacito", împreună cu "El Internacional Mariachi Puebla", cei mai cunoscuți mariachi din America Latină.

Radu Dobircianu, cunoscut sub numele RADHU, este un actor și cântăreț, de origine română, laureat a Premiilor interpretare la "Festivalul Callatis" . Datorită succesului telenovelelor, în care RADHU avea rolul principal, si a muzicii latino, el a fost numit de presa română „Regele Cumbiei" .

Face furori în Mexic cu muzica lui şi s-a întâlnit cu Laura Zapata, celebra actriţă de telenovele, sora Thaliei. Vedeta a filmat în România, iar acesta i-a ţinut companie pe toată perioada șederii în țară.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS