Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Declaraţie-şoc a primarului Lojigan: “Rău mă dor ochii, mă dor...”

Strofocle
Tools
Typography

Contrar opiniei generale, primarul Câmpiei Turzii nu pare să se fi uitat neapărat la ceva specific care să ducă la această declaraţie care, ciudat, nu mai pare să surprindă pe nimeni. Cu toate acestea, evidenţa nu poate fi contrazisă.

Surse din anturajul horei în care s-a încins edilul de la Câmpia Turzii nu pot să confirme sub jurământul “Jur pe roşu!” (cu atât mai mult cu cât este binecunoscută apatia cu care se vorbeşte de social-democraţii “masoni” la nivelul urbei) că primarul chiar a cântat declaraţia din titlu sau doar a simţit-o.

Cert este, însă, că primarul a plonjat direct în cap în baia de mulţime prilejuită de hora de lângă scena evenimentului “Târg Produs de Cluj” de la Câmpia Turzii.

Totuşi, primarul nu a făcut decât să dea curs invitaţiei făcute de Amalia Chiper şi Florin Rupa de a participa la bucuria oamenilor care sobeau câte un mic la un tip de petrecere care, prin ocurenţa cu care inundă valurile de cetăţeni, riscă să devină desuetă.

Cu toate acestea, cum spuneam, edilul popular/jucător de la Câmpia Turzii s-a aflat în focul evenimentelor mai ales în urma invitaţiei făcute de solistul şi interpretul Florin Rupa pe principiul “Şi în special pentru domnu’ primar care să trăiască  şi este alături de noi să-l aplaudăm” solist care - fără nicio urmă de slugărnicie, ci doar în ideea de a bucra oamenii care filmau cu telefoanele mobile - a reluat melodia cu durerea de ochi aşa, ca să fie şi pentru domnu’ primar care este alături de noi.

Singurele imagini tulburătoare - dar care nu afectează emoţional - este fotografia din poza de mai sus, fotografie făcută pe fugă de trimisul nostru special la evenimentul care a făcut înconjurul internetului din Câmpia Turzii, dar nu numai.

Notă: pentru cei cu bale la gură de simpatici ce sunt în neînţelegerea fenomenelor dar mai ales a modului aparte de ilustrare a acestora, rândurile de mai sus trebuie neapărat tratate potrivit categoriei în care este încadrat articolul. Cât despre cei care vor cu tot dinadinsul să facă dovada spectaculozităţii ilustre a reţelelor neuronale cu care i-a învestit natura, faceţi dovada AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS