Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Mon, May
82 New Articles

Kadar Corneliu lansează single-ul şi videoclipul "Never Let You Go" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Diamond Records (music and video creation studio) revine in atentia publicului cu un nou proiect muzical, lansand single-ul numit "Never Let You Go".

Facem cunostinta cu solistul vocal, Kadar Corneliu, un artist cu multa experienta in acest frumos domeniu: creatie muzicala, chitarist, pianist. Melodia reflecta o poveste de dragoste in stilul pop-rock si este compusa chiar de Corneliu in colaborare John Diamond, inginer de sunet in studioul Diamond Records.

Videoclipul a fost filmat in mare parte pe meleaguri romanesti, mai exact pe Dunare, pe insula Pacuiul lui Soare, un loc salbatic, rupt de civilizatie cu vestigii din perioada Imperiului Roman, raspunzator pentru filmari, montaj si editare a clipului fiind John Diamond.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS