Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Mon, May
84 New Articles

Concurs național de creație (eseu) pentru copii și tineri (clasele VII-VIII și clasele X-XI), ediția a IX-a - Tema: ”Vacanță WOW”

Diverse
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda și Colegiul ”Emil Negruțiu” Turda organizează în perioada 8-28 Mai 2024 a IX-a ediție a concursului de eseuri.

Tema din acest an a acestui concurs este ”Vacanță WOW”. Prin acest concurs organizatorii își propun încurajarea afirmării tinerelor talente în domeniul creaţiei literare, promovarea literaturii și a elevilor talentați. La concurs pot participa, pe 2 secțiuni, elevii claselor a VII-VIII și cei ai claselor X-XI din toate județele țării.

Plicul cu eseul poate fi depus la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu” Turda situat la parterul fostului internat al Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda (intrarea se face de pe str Macilor nr 1), sau eseul poate fi trimis în format electronic la adresa de E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până în data de 28 Mai a.c. ora 12, împreună cu datele personale ale concurentului (nume, prenume, data naşterii, școala, clasa, adresă, nr.de telefon) și numele profesorului îndrumător. Prin participarea la concurs, fiecare  elev își asumă dreptul de autor asupra lucrării trimise. Textele care nu respectă regulamentul sau se dovedesc a fi copiate și nu aparțin elevilor care le trimit, vor fi automat descalificate. 

La concurs se poate trimite o singură lucrare de maxim o pagină și jumătate, format A4. Lucrările trebuie scrise pe computer, cu fonturi Times New Roman de mărimea 12, distanțate la 1 rând. Lucrările trimise pentru concurs nu se returnează. Rezultatele concursului vor fi anunțate Joi, 30 Mai 2024 pe pagina de Facebook a bibliotecii turdene și vor fi postate pe pagina web a bibliotecii www.bibliotecaturda.ro, la rubrica anunţuri. La aceeaşi rubrică se va posta lista premianţilor şi lucrările premiate. Festivitatea de premiere a lucrărilor va avea loc la o dată care va fi anunțată ulterior.

Vă așteptăm cu drag!

Daniela Deac
Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0745.64.66.64
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS