17
Sat, Nov
110 New Articles

Marţi, 27 iunie, s-a semnat, la Cluj-Napoca, protocolul privind constituirea Alianţei BINE (Blocul Identităţii Naţionale în Europa) la nivelul judeţului Cluj, protocol semnat de reprezentanţii judeţeni ai PRU, PRM şi PND.

Cu un gând ca un titlu de campanie socială - 30 de minute din viata pentru a face un bine - câţiva tineri membri ai organizaţiei de tineret a Partidului România Unită  au participat la o campanie ad-hoc de donare de sânge.

O delegaţie reprezentând Partudiul România Unită din Turda a fost prezentă astăzi la Bucureşti, la conferinţa naţională a PRU care a avut loc în această dimineaţă şi în cadrul căreiaau fost alese forurile de conducere a Partidului România Unită.

Cu doar câteva zile în urmă pe scena politică turdeană s-a mai produs o mişcare ale cărei resorturi se regăsesc mai degrabă în diverse inadvertenţe între ce s-a promis înainte de alegerile locale din acest an şi ce s-a întâmplat după.

Recent reprezentant al Partidului România Unită (PRU) şi candidat din partea acestei formaţiuni la un post de senator în Parlamentul României, actualul senator Alexandru Cordoş nu a avut cuvinte de laudă despre partidul pe care l-a reprezentat ani de zile în cel mai înalt for legislativ al României, partid pe care l-a părăsit nu cu mult timp în urmă, PSD.