Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Forţa naţionalistă se consolidează şi în judeţul Cluj. Răzvan Ciortea şi Andrei Todea, prezenţi la semnarea protocolului

PRU
Typography

Marţi, 27 iunie, s-a semnat, la Cluj-Napoca, protocolul privind constituirea Alianţei BINE (Blocul Identităţii Naţionale în Europa) la nivelul judeţului Cluj, protocol semnat de reprezentanţii judeţeni ai PRU, PRM şi PND.

Din partea PRU (Partidul România Unită) Cluj a semnat Alexandru Cordoş (preşedinte PRU Cluj), în timp ce din partea PRM (Partidul România Mare) Cluj a semnat Dan Brudaşcu (preşedinte PRM Cluj) iar din partea PND (Partidul Noua Dreaptă) Cluj semanatar al protocolului a fost Codrin Goia (preşedinte PND Cluj).

La momentul semnării protocolului municipiul Turda a fost reprezentat de Răzvan Ciortea (preşedinte PRU Turda) şi Andrei Todea (vicepreşedinte PRU Turda), protocolul semnându-se în prezenţa lui Tudor Ionescu, copreşedinte la nivel naţional al Alianţei BINE.

Semnarea, la Cluj-Napoca, a protocolului de constituire a Alianţei BINE vine în urma unei hotărâri luate, la 25 martie anul curent, de forurile centrale decizionare ale Partiduzlui România Unită, Partidului România Mare şi Partidului Noua Dreaptă.

Potrivit protocolului semnat la Cluj-Napoca, la nivelul judeţului Alianţa BINE va fi condusă de preşedinţii filialelor judeţene Cluj a PRU, PRM şi PND, din birourile permanente ale celor trei filiale desemnându-se câte trei reprezentanţi care să asigure conducerea operativă şi coordonarea acţiunilor Alianţei BINE la nivelul judeţului Cluj, deciziile urmând a fi luate cu unanimitate de voturi.

Este pentru prima dată după 27 de ani când naţionaliştii îşi unesc forţele la nivelul întregii Românii, de această dată pentru a oferi o alternativă serioasă la spectrul politic existent. Pregătiţi să fie împreună (candidaturi pe liste comune) atât la parlamentarele din 2020 dar mai ales să vină cu un candidat pentru funcţia de preşedinte la prezidenţialele din 2019 (alegeri care se vor dovedi şi un barometru pentru parlamentarele din 2020). Chiar dacă încă nu s-a stabilit exact cum vor fi candidaturile pentru localele din 2020, la surprize ne putem aştepta cu atât mai mult cu cât - spre exemplu - deşi nu a fost prezent cu candidaţi la localele din 2016 nefiind o formaţiune politcă cristalizată decât din toamna anului trecut, PRU a făcut un scor interesant la parlamentarele din 2016 pentru o formaţiune constituită cu foarte puţin timp înainte de alegeri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS