Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Bradul de la Turda - un exemplu de urmat!

Strofocle
Tools
Typography

Cel puţin la momentul la care am realizat poza din imagine lucrurile stăteau exact aşa ca în fotografia-instantaneu care să rămână mărtuurie peste veacuri cum că lucrurile erau exact aşa. A, că ce s-o fi întâmplat după, asta numai bradul ştie...

Apropo, pentru sclifosiţi: asta nu e o ştire, e o constatare a unei realităţi concrete, aşa că pa!

Pentru restul, suntem cu toţii de acord că trecem prin vremuri speciale, dificile, diferite de ce ştiam până acum. E o realitate care ne loveşte şi la care trebuie să ne adaptăm cu tot ce avem: căţel, purcel şi - în sezon - iată că şi brad.

Aşa cum se poate vedea cu ochiul liber mijind peste mască, în bradul de crăciun de la Turda pandemia are un loc de cinste: toate globurile respectă distanţarea fizică! Dar nu aşa, la mişto, ci în modul cel mai serios cu putinţă. Atât de serios încât distanţa fizică dintre ele e aşa mare că nu se văd (nici măcar ele între ele).

Cadourile de sub brad nu prea sunt distanţate ele, dar, cum se vede, sunt în aer liber: le-a lăsat prin curte. Dar ca darurile să nu-şi ia câmpii din cauza atâtor restricţii, recreerea din curte e permisă cu o singură condiţie: să nu sară gardul.

Ceea ce nu ştim - că sunt şi veşti proaste în aceste vremuri - este dacă globurile poartă mască şi se spală pe mâini... Că, altfel, degeaba s-au mai apucat... Adică nu exagerezi cu distanţarea în detrimentul purtării măştii şi spălatului pe mâini, da? Păi şi la televizor zice obsesiv că treimea sfântă a neinfectării e formată din distanţă, mască, spălat.

Apropo, cei care aţi trecut prin zonă, nu ştiţi, cumva, dacă după ora 23.00 cadourile stau prin curte cu adeverinţă, sau cum?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS