Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Şedinţă ordinară joi, 25 aprilie, la Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 384/19.04.2024 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 25 aprilie 2024, la ora 13.00.

Aşa cum a fost anunţată, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

  1. Proiect de hotărâre privindstabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2025, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
  2. Proiect de hotărâre privindaprobarea contului de execuţie al bugetului local, bugetul creditelor interne rambursabile, bugetul activităților finanțate integral din venituri proprii și bugetul instituțiilor finanțate integral din venituri proprii pentru trimestrul I al anului 202
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea protocoalelor de colaborare pe linia furnizării de date din Registrul național de evidență a persoanelor.
  4. Proiect de hotărâre privindmodificarea anexei1 la Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor de transport persoane în regim de taxi, de transport mărfuri sau bunuri în regim de taxi, de transport în regim de închiriere, de dispecerat taxi în municipiul Câmpia Turzii, a Contractului de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport  în regim de taxi  şi a Caietului de sarcini privind efectuarea activităţilor de transport în regim de taxi şi de dispecerat,  aprobat prin H.C.L.  nr. 2/2012 cu modificările și completările ulterioare.
  5. Proiect de hotărâre privindacordarea unei finanţări nerambursabile în condiţiile Legii educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare, pentru Asociația Club Sportiv ,,Activjudo” Câmpia Turzii, în vederea realizării activităţilor proiectului ,,Educație fizică și morală prin Judo”, în anul competițional 2024-2025.
  6. Proiect de hotărâre privindacordarea unei finanţări nerambursabile în condiţiile Legii educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare, pentru Asociația “Daniel Boxing Rusu Dan Ciprian Club Sportiv” Câmpia Turzii, în vederea realizării activităţilor proiectului ,,Boxing 2024”, în anul 
  7. Proiect de hotărâre privindacordarea unei finanţări nerambursabile în condiţiile Legii educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare, pentru Asociația Sportivă Fotbal Club Câmpia Turzii, în vederea realizării activităţilor proiectului ,,Fotbal pentru Câmpia Turzii. Totul pentru copiii Câmpiei”, în anul 2024.
  8. Proiect de hotărâre privind acordarea unei finanţări nerambursabile în condiţiile Legii educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare, pentru Asociația Club Sportiv “Leii” Câmpia Turzii, în vederea realizării activităţilor proiectului “Rugby, sport pentru sănătate, educare și recreere”, în anul 2024.
  9. Proiect de hotărâre privind acordarea unei finanţări nerambursabile în condiţiile Legii educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare, pentru Asociația Club Sportiv “Șoimii” Câmpia Turzii, în vederea realizării activităţilor proiectului ,,Șoimii 2024”, în anul 2024.
  10. Proiect de hotărâre aprobarea acordarea unei finanțări nerambursabile în condițiile Legii educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare, pentru Asociația Club Sportiv ,,Piticii Veseli”, în vederea realizării activităților proiectului ,,Fotbal pentru sănătate”, în sezonulcompetițional 2024 - 2025.
  11. Proiect de hotărâre privindaprobarea finanțării de la bugetul local al cheltuielilor care nu se finanțează de la bugetul  de stat prin PNDL pentru obiectivul de investiţii "Modernizarea străzilor Ionel Floașiu, Nicolae Titulescu- tronson II, Zaharia Stancu- tronson II, Tudor Arghezi- tronson I, Nichita Stănescu”,  din Municipiul Câmpia Turzii.
  12. Proiect de hotărâre privindaprobarea scoaterii din funcțiune și casării unor mijloace fixe aparținând domeniului privat al municipiului Câmpia Turzii.
  13. Proiect de hotărâre privindaprobarea  PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea: CONSTRUIRE CLĂDIRI MIXTE (LOCUINȚE COLECTIVE ȘI FUNCȚIUNI COMPLEMENTARE), CLĂDIRE PENTRU SERVICII, CONSTRUIRE SPĂLĂTORIE AUTO SELF-SERVICE, AMPLASARE TOTEM, AMENAJĂRI EXTERIOARE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJARE ACCESURI, BRANȘAMENTE ȘI RACORDURI UTILITĂȚI, s Laminoriștilor, nr. 90, 90A, 90B și 94, municipiul CÂMPIA TURZII, jud. Cluj.
  14. Proiect de hotărâre privindemiterea unei hotărâri pentru PLANUL URBANISTIC de DETALIU pentru CONSTRUIRE LOCUINȚĂ UNIFAMILIALĂ P+E PE FUNDAȚIE EXISTENTĂ și ÎMPREJMUIRE STRADALĂ  Ionel FLOAȘIU, nr. 3, mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  15. Proiect de hotărâre privindemiterea unei hotărâri pentru PLANUL URBANISTIC de DETALIU pentru CONSTRUIRE CASĂ DE LOCUIT UNIFAMILIALĂ Sp+P+E și  ÎMPREJMUIRE LA STRADĂ I. G. DUCA, nr. 11, mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  16. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Protocol de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii şi Asociaţia „Produs de Cluj”, în vederea organizării evenimentelor Târg „Produs de Cluj” și Ziua Internațională a Copilului, în perioada 31 mai – 2 iunie 2024,în Parcul Municipal “Berc”.
  17. Proiect de hotărâre privindaprobarea Programelor de acțiune comunitară destinate prevenirii și combaterii riscului de sărăcie și excluziune socială la nivelul Mun. Câmpia Turzii.
  18. Diverse.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS