Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
107 New Articles

Avram Iancu “se uită” la “Avram Iancu”... Sau nu?  | 360 de grade #VeziTot

Agora
Tools
Typography

Chiar, ar putea fi o întrebare de genul “La ce «se uită» Avram Iancu?” însă nu ştim cum ar suna eventualele răspunsuri.

Da, se uită la strada care-i poartă numele (sau la strada după al cărei nume s-a denumit statuia?!?), se uită “cătă” Cluj, se uită la groapa din faţa statuii care îl reprezintă, se uită la ce nivel de civilizaţie a ajuns Turda comparativ cu vremurile în care trăia el etc. etc....

Oricum, noi am zis să săltăm puţin mai sus decât perspectiva crăişorului şi să încercăm să vă oferim o nouă perspectivă, uşor diferită, şi mai de la înălţime.

Aşadar, având în vedere fotografia în 360 de grade de mai jos, voi ce aţi răspunde dacă v-ar întreba cineva “La ce vă uitaţi?”?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS