24
Sat, Mar
189 New Articles

Axel, câinele din imaginea alăturată, a fost pierdut ieri pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Turda, iar stăpânii lui fac apel la toţi cei care îl vor observa să-i anunţe.

Având în vedere condițiile meteo deosebite de astăzi drumul camioanelor spre depozitele de deșeuri de la Odorheiu Secuiesc respectiv Brașov este în continuare blocat sau chiar închis temporar pe anumite porțiuni. Din această cauză probabil nu ne vom putea încadra în programul de descărcare.

Consiliul Judeţean Cluj se alătură şi în acest an campaniei internaţionale „Ora Pământului”, prin care oameni, organizaţii, companii şi instituţii publice de pe întreg Globul fac un apel de conştientizare asupra nevoii de a economisi resursele mediului înconjurător.

La 100 de ani la unirea Basarabiei cu România, ardelenii sunt chemați în capitala Republicii Moldovei pentru Marea Adunare Centenară” din Chișinău, în data de 25 martie, împreună cu toată suflarea din Basarabia.

Consiliul Judeţean Cluj reaminteşte entităţilor non-profit - organizaţii, asociaţii şi fundaţii neguvernamentale fără scop lucrativ, precum şi entităţilor publice care implementează programe şi proiecte din sfera tineretului şi activităţilor socio-educaţionale, a sportului, culturii şi cultelor religioase recunoscute în România, dar şi din sfera Centenarului Marii Uniri, că doar până vineri, 16 martie 2018, ora 13.30, au posibilitatea să depună la sediul forului administrativ judeţean cereri în vederea obţinerii finanţărilor nerambursabile din fonduri publice judeţene.

Consiliul Județean Cluj va participa în perioada 7-11 martie 2018 la Târgul Internațional de Turism ITB de la Berlin, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din lume. În cadrul acestei manifestări, forul administrativ județean va fi reprezentat atât de structura sa de specialitate - Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) cât și de Asociația Produs de Cluj care va fi prezentă cu Ansamblul Artistic Românașul al Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

More Articles ...