Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Muzeul Propagandei Comuniste este disponibil până în luna decembrie, la Muzeul de Istorie Turda!

Diverse
Tools
Typography

Prin proiectul ,,Muzeul Propagandei Comuniste”, derulat de Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică, se urmărește consolidarea unei generații informate, familiară cu propria cultură și capabilă să își formeze propriile opinii.

Exponatele colectate recent au ajuns la Muzeul de Istorie Turda, unde pot fi vizualizate de către toți cetățenii Turzii și nu numai.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere de la obiecte personale și premii, la ediții originale ale ziarelor epocii, precum "Scânteia" și "România Liberă", documente de aderare la organizații de tineret precum Șoimii Patriei și Pionierii, până la discursuri ale liderilor și fotografii cu valoare istorică inestimabilă. Fiecare exponat este însoțit de descrieri detaliate, oferind un context profund și o înțelegere a impactului asupra vieților individuale.

Vă invităm să vizitați Muzeul de Istorie Turda pentru a experimenta această expoziție remarcabilă și a lua parte la călătoria de conștientizare și educație.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Acest proiect este dezvoltat cu sprijinul Muzeul de Istorie Turda – instituție care valorifică în mod profesionist patrimoniul din colecţiile sale şi asigură un cadru adecvat de interacţiune între vizitatori şi bunuri culturale.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS