Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

În prag de primăvară, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” începe aventura cunoașterii!

A. Iancu
Tools
Typography

Cu ocazia zilei porților deschise, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Turda ne-am bucurat împreună azi, 7.03.2018, de oaspeți dragi nouă, viitorii noștri elevi care ne-au vizitat pentru a se pregăti pentru o nouă etapă a călătoriei spre cunoaștere.

Alături de părinți, prieteni, dar și de bunici, preșcolarii au pășit pragul institiției noastre pentru a descoperi mai întâi viitoarele lor clase, în care, alături de doamnele învățătoare vor dezlega tainele științei și ale artelor. Apoi, călăuziți de elevii mai mari, dar și de cadrele didactice, cei mici au vizitat clasele a IV-a, i-au cunoscut pe elevii din clasele primare și au pătruns în atelierul cunoașterii, unde

i-au ajutat pe colegii din gimnaziu, la fel ca niște mici ucenici vrăjitori, să realizeze experimente inedite și amuzante.

Activitatea a continuat în sala de sport a școlii, unde echipa de majorete a prezentat un spectacol care a stat sub semnul dinamismului și al bunei-dispoziții.

De asemenea, părinții au putut participa la un dialog deschis cu elevii și dascălii școlii.

Le mulțumim celor care ni s-au alăturat la această activitate și îi așteptăm cu mult drag să ne calce din nou pragul începând din septembrie 2018.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS