Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Spectacol deosebit la Primaria Turda

Diverse
Tools
Typography

Pentru al doilea an consecutiv, Sala Mare a Primariei Turda a fost gazda unui spectacol dedicat perioadei de iarnă. Evenimentul - pe de-o parte muzical, pe de altă parte religios - a fost organizat de Fundaţia Doriana şi tinerii Alfa&Omega.

Din punct de vedere muzical a fost un eveniment deosebit, cei care au urcat pe scena primăriei încântându-i pe spectator cu piese muzicale din repertoriul internaţional specific perioadei de iarnă, cu texte adaptate în limba română.

Fiindcă unul dintre organizatori ne-a promis că ne va transmite detaliile despre eveniment şi evident, acestea nu au mai ajuns (aşa cum s-a întâmplat şi în anul precedent), ne oprim aici şi vă reţinem atenţia cu fotografiile de mai jos.

{gallery}2015/150105MBspectPrim{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS