Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Multumim, Daciana Constantea!

Diverse
Tools
Typography

În preajma frumoaselor sărbători de iarnă Daciana Constantea aduce din nou în Câmpia Turzii un trofeu râvnit: "Steluţe de iarnă".

Concursul a avut loc în Bucureşti în data de 13 decembrie iar juriul a fost prezidat de Cristian Alivej.

Deşi are doar 11 ani, numele îi e recunoscut pe scene importante atât din România cât şi din străinătate. Talentul i-a fost aplaudat, lăudat şi, nu în ultimul, rând premiat de zeci de ori.

Toate aceste trofee sunt confirmarea calităţilor ei artistice dar sunt şi cadoul ei pentru toţi cei care o susţin, pentru municipiul al cărui nume e rostit admirativ înainte de fiecare premiere şi, nu în ultimul rând, pentru ţara al cărei drapel îl poartă pe podiumul marilor competiţii internaţionale.

Fie ca în dar de noul an să aibă sănătate şi multă putere de muncă, iar vocea ei puternică să răsune emoţionant pe scena de care o leagă un talent înnăscut, pentru că succesul ei e triumful muzicii bune iar afirmarea ei e mândria unui municipiu şi a unei ţări întregi.

Prof. Cornel Pop

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS