Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Festivalul Artelor a debutat la Scoala Avram Iancu

Diverse
Tools
Typography

Prima ediţie a Festivalului Artelor "Raza Soarelui", a fost oganizată în parteneriat, de către Primaria Municipiului Turda, Consiliul Municipal Turda, Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" Turda, Casa Municipală de Cultură Turda şi Gradiniţa "Sfânta Maria" Turda.

O primă parte a evenimentului s-a desfăşurat, ca în fiecare an, la Şcoala Gimnazială "Avram Inacu" din Turda – unitate şcolară ce este mereu o gazdă primitoare, participanţii fiind din rândul preşcolarilor şi elevilor. Colindătorii au fost întâmpinaţi de prof Ioan Groza şi prof Liana Stan – directorii şcolii, urându-le bun venit şi invitându-i să urce pe scena Sălii Festive.

În cadrul evenimentului au fost prezentate datini şi obiceiuri de iarnă, iar în final Moşul a lăsat pentru micii colindători, după cum e tradiţia, covrigi, mere şi nuci.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS