Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Spitalul de Copii din Cluj a fost dotat cu o nouă ambulanță pentru transportul pacienților

Sănătate
Tools
Typography

Aceasta a fost achiziționată de Consiliul Județean Cluj în cadrul unui proiect cu finanțare europeană

Consiliul Județean Cluj a recepționat o ambulanță care a fost deja livrată Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investițiile noastre în sănătate continuă! Facem tot ceea ce ține de noi pentru a contribui la protejarea vieții micuților pacienți și pentru a le oferi cele mai bune servicii medicale, în condiții de siguranță deplină.”

Unitatea sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean a fost dotată cu o ambulanță pentru transportul pacienților. Valoarea acesteia este de 344.900 de lei, la care se adaugă T.V.A.

Ambulanța a fost achiziționată în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat și implementat de Consiliul Județean Cluj și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj.

Biroul de presă

18 ianuarie 2024

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS