Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

APAH Transilvania  marchează Ziua Mondială de Luptă împotriva Hepatitei

Sănătate
Tools
Typography

Vineri, 28 iulie,  APAH Transilvania marcheaza Ziua Mondiala de Lupta impotriva Hepatitei prin organizarea a două sesiuni de testare gratuită în vederea depistarii infectiei cu virus hepatitic B si C, in sat Rediu si in comuna Aiton.

Joi, 27 iulie, va asteptam sa va testati gratuit pentru hepatita B si C, la cabinetul medical din sat Rediu in intervalul 9:00-13:00 și sat Aiton, in intervalul 13:00-18:00.

Inca de la infiintare Apah Transilvania a marcat Ziua Mondiala de lupta impotriva Hepatitei prin diferite actiuni, cu precadere campanii de testare. Peste 5000 de persoane au beneficiat  de testare gratuita, iar persoanele depistate pozitiv au fost indrumate catre medicul specialist pentru a fi luate in evidenta si tratate.

Ziua Mondială de Luptă Împotriva Hepatitei este marcată la nivel mondial, anual la data de 28 iulie pentru a spori conştientizarea privind hepatita virală, o inflamaţie a ficatului care provoacă o serie de probleme de sănătate, printre care si cancerul de ficat.

Vorbeste cu medicul tau de familie despre hepatitele virale sau alte afectiuni hepatice!

Adreseaza-te asociatiilor de pacienti pentru ca vocea ta sa fie auzita de factorii de decizie!

Testeaza-te! Descoperita la timp, hepatita virala C se poate vindeca! O persoana cu hepatita cronica virala B poate avea o viata lunga si calitatea vietii ridicate.

Marginean Catalina
Apah Transilvania

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS