Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

EVENIMENT: 20 de ani de activitate pentru clubul de dans sportiv Potaissa Turda

Eveniment
Tools
Typography

Clubul turdean de dans sportiv Potaissa Turda a împlinit 20 de ani de activitate. Aniversarea a fost marcată pe 15 martie, odată cu organizarea celei de-a XX-a ediţii a Cupei Potaissa la dans sportiv.

Pe parcursul întregii zile de duminică 15 martie, sala de sport a şcolii "George Bariţiu" din Turda a mişunat de dansatori mai mari sau mai mici care au încercat să facă dovada măiestriei lor în ale dansului sportiv.

Momentele festive, însă, au debutat la orele 18.30 când totul a început cu dansuri demonstrative oferite de cei mai mici dansatori ai clubului turdean de la mai multe grădiniţe din Turda, împreună cu colegii lor mai mari, de la şcoală.

cupaPotaissa2

După ce copiii şi-au luat baloanele pregătite special pentru ei, reprezentanţii clubului de dans sportiv Potaissa Turda au mulţumit, în mod oficial, tuturor celor care, încă de cum 20 de ani, s-au implicat şi au făcut posibil atunci - şi de atunci încoace - ca acest club să ia fiinţă şi apoi să existe în continuare. Aşadar mulţumirile s-au îndreptat către familia Sărmăşan (reprezentată de Csilla Sărmăşan şi fiul acesteia), către Compania de Apă Arieş (reprezentată de managerul general Cristian Matei), către Salina Turda (reprezentată de directorul Simona Baciu), către Primăria Turda (reprezentată de primarul Tudor Ştefănie şi de viceprimarul Lucian Nemeş) dar şi către sponsorii care s-au implicat atât de-a lungul timpului, dar mai ales în organizarea, la Turda, a celei dea XX-a ediţii a Cupei Potaissa la dans sportiv.

În calitate de prezentator al competiţiei, Cristian Jurcuţ a invitat la parada perechilor toate perechile participante, după care a trecut la prezentarea arbitrilor competiţiei, arbitri printre care s-au numărat Alin Roşca, Daniela Ionescu, Viorel Farcaş, Adrian Neagoe, Alexandru Miheştean, Emanuel Jebeleanu, Adelina Mare, Rareş Olosutean, Ovidiu Ignat, Stelian Ghiţă, Raul Avram, Anastasia Gosalo, Ştefan Bot, Vitalie Trohin, Radu Velcu, Cristina Kovy, Ioana Mihalcea, Valeria Mangra sau Florica Buduşan.

cupaPotaissa2

Dacă de activitatea de secretariat a competiţiei s-a ocupat Sergiu Moldovan iar directorul concursului a fost Alexandru Acs, funcţia de preşedinte a juriului competiţiei dar şi de observator federal i-a revenit lui Cristian Parnescu - cel care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Dans Sportiv - toate acestea în cadrul unui eveniment organizat de turdenii Diana şi Alin Miron, Aceia pe care prezentatorul Cristian Jurcuţ i-a numit "promoterii dansului sportiv de la mic la mare".

Cuvântul de deschidere a festivităţilor i-a revenit primarului Tudor Ştefănie, cel care, aşa cum pare să reiasă din discurs, nu s-a ferit de emoţii şi a ştiut să mulţumească tuturor celor care, până la urmă, au făcut posibilă seara de 15 martie la Turda.

cupaPotaissa2

"Iată o zi şi o seară de excepţie din nou la Turda! Parcă se întâmplă tot mai des acest lucru şi este foarte îmbucurător. Iată, astăzi este una din cele mai minunate zile pe care le putem trăi cu toţii şi datorită faptului că sunteţi dumneavoastră cu toţii prezenţi aici şi pentru acest lucru vă mulţumesc în numele organizatorilor şi al meu personal şi al instituţiei pe care o reprezint dar şi datorită faptului că încununaţi cu succes, cu bucurie şi cu prezenţă activă, astăzi, aceşti 20 de ani de funcţionare a unui club sportiv de dans, cel mai vechi club sportiv de dans din Turda, clubul cel mai vechi din cultura şi sportului turdean, şi acest lucru se întâmplă datorită unor doi oameni minunaţi: familia Miron. Vă rog să-i aplaudaţi şi să-i apreciaţi aşa cum se cuvine. (n.r. - aplauze) Mă bucur că mulţi am fost alături de ei în toţi aceşti 20 de ani. Le doresc în continuare mult succes în tot ceea ce fac, le mulţumesc, în primul rând, că ne-au adus aici în faţă toate generaţiile posibile, de la cei mici, de grădiniţă, până la dansatorii maturi care ne-au încununat bucuria şi prezenţa şi cred că în continuare veţi participa la această seară minunată" spunea primarul municipiului Turda într-un discurs pe care am încercat să îl redăm cu cea mai mare acurateţe, Tudor Ştefănie urându-le tuturor celor prezenţi mult succes.

cupaPotaissa2

Nu în ultimul rând, administraţia turdeană a găsit de cuviinţă să îşi arate recunoştinţa pentru ceea ce Diana şi Alin Miron au făcut de-a lungul celor 20 de ani de activitate, aşa că primarul Turzii le-a oferit o plachetă: "Vă felicităm pentru cei 20 de ani de activitate şi vă mulţumim că în tot acest timp am trăit alături de voi momente sublime, în care dansul a fost un poem în care au vibrat sufletele noastre".

Pentru efortul depus, Diana şi Alin Miron meritau şi ei "să rămână cu gura căscată". De acest lucru s-au ocupat nimeni alţii decât dansatorii de care cei doi se ocupă, ei oferindu-le managerilor clubului de dans un tort cu ocazia aniversării.

cupaPotaissa2

Momentele festive au fost urmate, însă, de partea finală a competiţiei - semifinale, finale etc - regalul de dans, aşa cum l-am numit, continuând până seara târziu.

Mai multe imagini de la eveniment vă invităm să regăsiţi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS