Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Mihai Hadaruga expune joi, 26 martie, la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Joi, 26 martie 2015, începând cu ora 18.00 are loc Expoziţia cu lucrări din cupru şi gravură în sticlă, a artizanului plastic Mihai Hădărugă, eveniment care are loc la Palatul Cultural "Ionel Floaşiu" - sala de şedinţe.

Originar din Câmpia Turzii, artistul a reuşit să se impună la expoziţii şi târguri din ţară cu podoabe din cupru cu efect terapeutic, simboluri energetice REIKI şi sacre româneşti, gravură în sticlă îmbrăcată în cupru, gravură de ceramică, pictură abstractă şi murală, creaţii din oţel inoxidabil.

Artistul plastic - care face parte din Asociaţia Meşterilor Populari Cluj - va prezenta în cadrul expoziţiei din municipiul nostru, o serie de capodopere captivante privitorului.

Mircea Ciociu şi Mariana Popescu vor expune activitatea artistului Mihai Hădărugă prezent la Câmpia Turzii.

Artizanul plastic, mesager al cuprului, afirmă următoarele: „Când creez, cad în transă şi sunt un simplu spectator, şi-mi privesc mâinile cum compun încet poeme medievale din aramă... Sper ca lucrarile mele să vindece sufletul privitorului şi să-l ajute să viseze din nou..."

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS