Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Regal de dans maine la Turda

Eveniment
Tools
Typography

Duminică, 15 martie la Turda are loc "Cupa Potaissa" la dans sportiv, competiţie ce se va desfăşura pe parcursul întregii zile, începând cu orele 9.00.

Ajuns la cea de-a XX-a ediţie, evenimentul va fi găzduit în sala de sport a şcolii "George Bariţiu" din Turda.

"Deschiderea oficială va avea loc la ora 18.30 cu dansuri demonstrative susţinute de membrii clubului de dans, copii de la Grădiniţele «Poiana cu castani», «Sfanta Maria» şi «Prichindelul isteţ» şi formaţia de latino americane, campioană naţională la secţiunea latino în anul 2014. Vă mulţumim şi vă aşteptăm!", se arată în comunicatul făcut public de coordonatorii clubului de dans "Potaissa Turda".

Cu aceeaşi ocazie va avea loc şi aniversarea a 20 de ani de activitate a clublui de dans turdean.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS