Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Sun, May
87 New Articles

INCONŞTIENT: A sunat la 112 minţind că e infectat cu COVID-19

Actualitate
Tools
Typography

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, a dorit să facă anumite precizări referitoare la situaţia în care un cetăţean din Câmpia Turzii a sunat la serviciul de urgenţă 112 şi a minţit spunând că este infectat cu noul virus COVID-19.

“Politia Municipiului Câmpia Turzii s-a sesizat din oficiu şi a întreprins o serie de verificări în urma cărora organele de cercetare penală ale structurii de poliţie mai sus amintite s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea de către această persoană a infracţiunii prevăzute şi pedepsiteconform articolului 404 Cod Penal,  privind comunicarea de date şi informaţii false, dosarul în cauză fiind înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, structură a Ministerului Public competentă în acest caz”.

De asemenea, prefectul a precizat că este vorba de un bărbat de 54 de ani.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS