Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Thu, May
90 New Articles

Targul Mestesugaresc al Primaverii a adunat artizanii la incubatorul de afaceri de la Campia Turzii | FOTO

Diverse
Tools
Typography

Aşa se anunţase, incubatorul de afaceri din Câmpia Turzii a găzduit, şi în acest an, o nouă ediţie a Târgului Meşteşugăresc al Primăverii care a avut loc pe parcursul zilei de joi, 9 aprilie, cu începere de la orele 9.00.

La fel ca şi în ediţiile precedente ale târgului, la eveniment au fost prezenţi, cu exponate şi produse, meşteşugarii din zona Câmpia Turzii, dar nu numai.

Programat în perioada săptămânii în care instituţiile de învăţământ sunt implicate în diverse activităţi în cadrul "Şcolii altfel", la târg au fost prezenţi, pe rând, un număr de aproximativ 300 de elevi de la cei mai mici până la cei mai mari.

Tinerii s-au putut bucura de produsele expuse şi chiar au avut ce vedea.

Deşi Nico Handmade - firmă incubată în incubatorul de afaceri de la Câmpia Turzii - a fost anunţată ca expozant, societatea nu a fost prezentă cu produse la târgul organizat de incubatorul de afaceri.

În rest, la ediţia din acest an a Târgului Meşteşugăresc al Primăverii au fost prezenţi, ca expozanţi, Mihai Hădărugă, Claudia Mureşan, Vasilica Marina Căluşer sau Ioan Cucerzan, nelipsită fiind şi firma ImpriMery.

Dacă Mihai Hădărugă este deja relativ cunoscut opiniei publice prin obiectele de podoabă realizate în cupru sau prin gravurile în sticlă, Claudia Mureşan avea expuse tot obiecte de podoabă precum cercei, broşe, pandantive, inele, agrafe de păr sau diverse accesorii colorate, toate executate manual.

Ioan Cucerzan, însă, a fost prezent cu diverse obiecte sculptate sau confecţionate din lemn, majoritatea miniaturi ale unor obiecte mai mari precum războiul de ţesut sau carul cu boi.

Cunoscută mai degrabă ca artist plastic, Vasilica Marina Căluşer a fost prezentă la târg atât cu lucrări de artă plastică, dar mai ales cu obiecte şi accesorii de îmbrăcăminte pictate manual. Pentru realizarea acestor obiecte de îmbrăcăminte, Vasilica a mărturisit că are o forate bună colaborare cu Giany Unikat, care se ocupă de croiala şi coaserea obiectelor şi accesoriilor vestimentare.

Tot ce înseamnă hârtie, culoare şi print puteau explica reprezentanţii ImpriMery care au fost prezenţi la târg cu diverse tipuri de imprimate, printre care la loc de cinste erau cărţile de vizită şi invitaţiile de nuntă. Ba chiar o parte dintre copii au avut parte şi de momente plăcute. Mariana Bradu ne-a declarat că anterior evenimentului a luat legătura cu un grup de copii pe care i-a întrebat ce vor să devină când vor fi mari şi le-au făcut cărţi de vizită cu numele fiecăruia şi cu meseria pe care şi-au ales-o, cărţi de vizită pe care copiii le-au putut ridica de la târg.

Chiar dacă era vorba de un târg, vânzarea nu a fost punctul forte al acestui eveniment. Cu toate acestea, expozanţii s-au bucurat de prezenţa vizitatorilor.

Imagini în plus de la eveniment puteţi vizualiza AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS