Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

O noua editie a Targului Mestesugaresc al Primaverii are loc la Incubatorul de Afaceri din Campia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Joi, 9 aprilie, între orele 09.00 şi 16.00, Incubatorul de Afaceri de la Câmpia Turzii va găzdui o nouă ediţie a Târgului Meşteşugăresc al Primăverii la sediul de pe strada George Coşbuc nr. 24.

Potrivit organizatorilor evenimentului, la târg sunt aşteptaţi artizani şi meşteşugari cu produse de artizanat, lumânări, tablouri lucrate manual etc.
Contactată telefonic, Ioana Rus - administratorul incubatorului de afaceri - spunea că la târgul de săptămâna viitoare sunt aşteptaţi să expună Mihai Hădărugă, Vasilica Căluşer, Adriana Cantor, Geanina Duca, Claudia Mureşan, Ioan Cucerzan precum şi firmele incubate Nico Handmade şi Impri Mery.

De asemenea, vizitatorii târgului vor putea afla chiar de la meşteşugarii şi artizanii expozanţi modalitatea de realizare a produselor sau chiar vor putea achiziţiona produse.

În cadrul evenimentului, participanţii - vizitatori sau expozanţi - au posibilitatea de a vizita Incubatorul de Afaceri de la Câmpia Turzii, de a afla detalii despre Programul naţional multianual de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri și de a interacționa cu reprezentanții firmelor incubate.

Pe de altă parte, Târgul Meşteşugăresc al Primăverii este - spun organizatorii - doar unul din evenimentele organizate de Administratorul Incubatorului de Afaceri prin care se doreşte creşterea atât a vizibilităţii firmelor incubate, a Incubatorului de Afaceri în sine, cât şi a Programului naţional multianual de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri.

La fel ca şi ediţia din anul precedent, şi în acest an Târgul Meşteşugăresc al Primăverii organizat de Incubatorul de Afaceri de la Câmpia Turzii este aşezat, calendaristic, în perioada în care în instituţiile de învăţământ se derulează activităţi în cadrul săptămânii "Şcoala altfel", evenimentul fiind, aşadar, o variantă de astfel de activitate.

Anul trecut Târgul Meşteşugăresc al Primăverii a fost vizitat de elevi ai instituţiilor de învăţământ din Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS