Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Obiceiuri de Craciun, prezentate la Salina Turda de un grup de copii din Iara | GALERIE FOTO

Diverse
Tools
Typography

Un grup de colindători de la Şcoala Gimnazială Iara însoţiţi de cadre didactice au fost prezenţi, pe 12 decembrie, la Salina Turda cu un mic spectacol.

"Copiii vă vor prezenta un program artistic prin care vrem să celebrăm Naşterea Domnului" spunea Iulia Vicovan, profesoara care coordona grupul de elevi, precizând că "vom reflecta în sceneta noastră câteva datine specifice comunei Iara cum ar fi Ignatul, peţitul, Irozii şi mersul cu colinda".

Spectacolul dat de micii colindători în holul Salinei Turda a fost gustat atât de personalul obiectivului turistic turdean, cât şi de turiştii care se aflau în vizită în acel moment pe la Salina Turda.

Pentru efortul lor, colindătorii de la Iara au fost răsplătiţi de conducerea Salinei Turda atât cu daruri, cât şi cu o vizită în interiorul minei de sare.

"Acţiunea noastră se subordonează unei cauze nobile, aceea de a colecta fonduri pentru copiii din ţările sărace ale Africii" mai explica profesor Iulia Vicovan.

{gallery}2014/141212salinaIara{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS