Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
82 New Articles

Copiii din Campia Turzii sunt asteptati marti la spectacol

Diverse
Tools
Typography

Teatrul "Aureliu Manea" din Turda are plăcerea de a vă invita la un spectacol interactiv pentru copii - "Sarea în bucate" - inspirat după o idee de Petre Ispirescu.

Spectacolul are loc, în cadrul stagiunii 2014-2015, pe 25 noiembrie 2014 de la ora 11.00 la Palatul Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii.

În spectacol pot fi admiraţi actorii Bianca Pintea, Renata Fabian, Vera Brătfălean, Ingrid Neacşu, Maria Salcă, Petre Băcioiu, Silvius Iorga, Ginuc Crişan, regia spectacolului fiind semnată de Petre Băcioiu, scenografia de Oana Cernea şi coregrafia de Adrian Mureşan.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS