Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, May
84 New Articles

Seara muzicala la Campia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Reprezentanţii Societăţii Culturale „Câmpia Turzii 775”, cu prilejul întâlnirii tradiţionale pe care o desfăşoară societatea în fiecare lună, au pregătit pentru publicul prezent câteva surprize extrem de plăcute. Acţiunea a avut loc, în Sala Mică a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu”. Astfel, cei ce s-au aflat în rândul spectatorilor, au avut parte de momente emoţionante, prin intermediul muzicii audiate.

În prima parte a programului artistic, au evoluat într-un recital de excepţie, pianistul Lucian Duşa şi doi tineri solişti din Cluj Napoca şi anume, soprana Ioana-Maria Dan şi tenorul Aurel Macovei. Aceştia au impresionat publicul spectator prin interpretarea a câteva lucrări muzicale din repertoriul internaţional, respectiv „Mattinata” de Ruggero Leoncavallo (Aurel Macovei), „Summertime” de George Gershwin (Ioana-Maria Dan) şi „Non ti scordar di me” de Ernesto De Curtis (Aurel Macovei). Finalul recitalului a fost încheiat de cei doi interpreţi, acompaniaţi la pian de Lucian Duşa, cu duetul „Hanna şi Danilo” din opereta „Văduva veselă” de Franz Lehar.
Partea a doua a serii muzicale, a fost asigurat de corul „Astra” din municipiul Câmpia Turzii, la pupitru aflandu-se tânăra şi în acelaşi timp, binecunoscuta prof. Rodica Trandafir, care şi-a arătat din nou măiestria de dirijor. Corul „Astra” a interpretat pentru cei prezenţi, câteva lucrări muzicale pentru cor mixt din repertoriul românesc.
Evenimentul a avut loc în cadrul activităţilor lunii noiembrie derulate de Societatea Culturală „Câmpia Turzii 775” în cadrul proiectului „2013 - Anul istorie locale” şi coordonate de către înv. Mircea Ciociu, preşedintele organizaţiei. Întregul program a fost răsplătit cu indelungi aplauze.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS