Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

NICO se întreabă „Oare cine?" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

NICO s-a transformat total pentru noul videoclip. Are o noua culoare la par, si-a schimbat stilul vestimentar si a filmat in mijlocul unui foc.

Toata actiunea s-a desfasurat in cadrul filmarii noului videoclip pentru piesa „Oare cine?".
O balada de dragoste revelatoare, piesa „Oare cine?" este compusa de catre sotul artistei, Laurentiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache. Pentru videoclip, NICO a colaborat cu regizorul Silviu Mindroc si a filmat pe parcursul unei zile, la studiourile din Buftea.
Intr-un decor de poveste, NICO a apelat la cateva trucuri stilistice si pe langa noua culoare a parului, artista are si o tinuta dramatica, inspirata de filmele si cultura western, cu accente dramatice, in concordanta cu studioul in care a filmat.
„Oare stii?" face parte dintr-o serie de melodii de dragoste pe care NICO le-a lansat anul acesta. A inceput in februarie cu „Suflet pereche", a continuat cu „Nebuni indragostiti", iar toamna o aduce romantica si melancolica in „Oare cine?".
NICO imbina cu succes cariera muzicala cu scena teatrului si a spectacolelor. Printre reprezentațiile de la teatru, artista pregateste multe surprize muzicale.
Asculta / Descarca: https://MediaPro.lnk.to/OareCinePR 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS