Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Sat, May
82 New Articles

June lansează prima piesă cu videoclip din cariera solo - “Roads” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

June, vocea piesei “We Had Love” (alaturi de Monoir), lanseaza primul single din cariera solo: “Roads”. Muzica si versurile sunt scrise de catre artista, iar de orchestratie si productie s-a ocupat Monoir.

"«Roads» a venit intr-o perioada in care imi cautam identitatea ca artist, ca om si in care aveam nevoie de niste raspunsuri. Am scris-o intr-o noapte, tarziu, in 15 minute, acum cativa ani. Colaborarea cu Cristian Tarcea a facut ca ea sa se materializeze, iar viziunile noastre au ajuns la un punct comun. Piesa este, pana la urma, rezultatul unei lupte interioare pe care cu totii o avem la un moment dat in viata. Drumul catre implinire este lung, obositor, dureros, dar plin de speranta, iar «Roads» este exact intruchiparea sentimentului de aspiratie catre un sens, fie el pe plan sentimental, sau profesional.", declara talentata artista.

In regia lui Alex Ceausu, filmarile videoclipului au avut loc in desertul Tabernas din Almeria si au durat doua zile. June adauga: “Cu Alex Ceausu am colaborat si la videoclipul “We Had Love”. De data aceasta, m-am implicat mult mai mult si am gandit impreuna scenariul si detaliile. Am vrut sa schitam ideea de drum prin viata, in care intampinam, la tot pasul, situatii neprevazute si alergam, incontinuu, dupa acea finalitate pe care ne-o dorim cel mai mult”.

In 2013, June (Cristina Tanase) a inceput lectiile de canto cu Crina Mardare si a sustinut concerte abordand stiluri diferite, precum pop soul si jazz. In plus, artista a participat la numeroase festivaluri muzicale printre care Montreux Jazz Festival din Elvetia, unde a ajuns in semifinala si a primit premiul "Special Jury Prize", primul premiu de acest gen din istoria concursului si a celor 50 de ani de festival. Au urmat premii muzicale la Young Music Festival in 2015 si Premiul Cultural al Anului 2016 "10 pentru Calarasi", pentru performantele obtinute pe plan international. June promite si un album si deja lucreaza la urmatoarea piesa alaturi de producatorul Cristian Tarcea.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS