Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Sun, May
87 New Articles

FRESH: Shereza, noua artistă Cat Music, lansează single-ul de debut “Notre Amour” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Shereza, frumoasa artista originara din Congo, lanseaza prima piesa cu videoclip din cariera muzicala: “Notre Amour”. Muzica a fost compusa de Matei-Anton Vasiliu, Razvan Mihaila si Nicoleta Mihaila, iar textul este scris de Shereza, Andrei Lupean Petrisor si Andrei Matei. 

“Sunt foarte fericita ca lansez aceasta piesa! «Notre Amour» spune povestea unei fete care s-a saturat de comportamentul distant si pe alocuri arogant al persoanei iubite. Clipul pune in scena trairile unui om care isi canta sentimentele si nemultumirile. Dragostea te “aprinde” foarte usor, dar uneori, atunci cand se sfarseste, ies scantei. M-am simtit foarte bine cu echipa cu care am lucrat la acest proiect, mi-a placut sa filmez in Chisinau si am avut foarte multe emotii. In ultima zi de filmare am terminat treaba cu doua ore inainte de decolare si a fost cat pe ce sa pierdem avionul. Sper din tot sufletul sa va placa ce a iesit!”, declara Shereza. 

Fiind atrasa de scena inca de mica, Cheherezada Okotaka-Ebale a participat la mai multe concursuri de dans din orasul Pointe-Noire. Tot acolo a descoperit placerea de a canta gospel in corul bisericii, iar dupa ce a implinit 18 ani, aceasta a venit in Bucuresti pentru a urma facultatea si pentru a lua cursuri de canto. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS