Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, May
84 New Articles

Andreea Antonescu lansează single-ul şi videoclipul “Când vine noaptea” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

“Cand vine noaptea vii la usa mea”, asa incepe refrenul noului single lansat de Andreea in prima zi de toamna a anului. Dupa succesul piesei “Amanta fidela” (feat. Chriss JustUs), Andreea lanseaza astazi noul sau single – “Cand vine noaptea”. Piesa a fost produsa in studioul Pink Elephant si a fost scrisa de Andreea alaturi de Karo, Robert Toma, Radu Baisan si Alama.

“Am avut de la prima auditie o conexiune speciala cu piesa si pur si simplu nu-mi mai iese din cap. Faptul ca am contribuit si eu in procesul de creatie m-a facut sa fiu si mai apropiata de melodie. In plus, am avut o vara plina de concerte, am relansat site-ul oficial www.andreea-antonescu.ro sub forma de blog unde povestesc cum imi aleg tinutele, dar am si lucrat mult in studio si voi lansa mai multe piese in lunile urmatoare”, adauga artista.

Videoclipul piesei a fost realizat de echipa NGM, formata din regizorul Bogdan Paun si directorul de imagine Alex Muresan, alaturi de o echipa creativa formata din Nick Barna, Silviu Iuga si Catalin Alionte. In urma cu doua luni, artista a lansat “Amanta fidela”, single ce marcheaza o serie de lansari pana la final de 2017, alaturi de colaborari surprinzatoare si provocatoare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS