Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

Noaptea Târziu a sărbătorit recordul de 1.000.000 de abonaţi pe YouTube

Muzică
Tools
Typography

Muzica buna, parodiile si distractia s-au imbinat perfect miercuri seara cand cei trei vloggeri de la Noaptea Tarziu au sarbatorit alaturi de prieteni atingerea pragului de un milion de abonati pe YouTube.

Fiind o petrecere aniversara, baietii au cantat live cele mai de succes piese ale lor, printre care „S-a umplut de bulangii”, „Am belit-o (Bacu’)” si „Kendama”, piesa pe care au cantat-o impreuna cu CRBL. In cadrul evenimentului, Noaptea Tarziu a primit YouTube Golden Button din partea lui Florin Pravai de la Google Romania.

Imediat dupa miezul noptii, Emi de la Noaptea Tarziu si Cotofana, MC-ul petrecerii, i-au invitat pe toti cei prezenti la party sa intre in piscina, moment in care foarte multi tineri au sarit in apa. Printre vedetele prezente la petrecere s-au numarat Ruby, DJ Sava, George, baietii de la Voltaj, NOSFE, Mihai Chitu, Mellina, Bella Santiago, Jukebox, Yssa, Laura Giurcanu, Radu Pietreanu, Kaira, Kamara si Liviu Teodorescu.

Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a lansat aproape 200 de videoclipuri printre care peste 80 de piese parodiate. Clipurile au generat mai mult de 280 de milioane de vizualizari si nenumarate reactii pozitive. Videoclipul cel mai vizualizat de pe canal este “Sunt un cocalar”, care a adunat 25 de milioane de vizualizari pe YouTube. In plus, peste 70 de videoclipuri urcate pe canalul de YouTube al vloggerilor depasesc un million de vizualizari.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS