Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Fri, May
84 New Articles

Smoke Valley lansează single-ul de debut, “Pedal To The Medal”, feat. Emanuelle | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Smoke Valley colaboreaza cu Emanuelle pentru piesa de debut - “Pedal To The Medal”, un single de vara, care nu are cum sa lipseasca din drumul tau spre mare sau in vacanta mult asteptata. Muzica si textul sunt compuse de Donici Corneliu Constantin, Cioran Florin si Emanuela Oancea.

“Smoke Valley este un proiect fresh si curajos, care imbina sound-uri noi si abordari diferite. «Pedal To The Metal» este primul release si vom continua pe viitor cu sound-uri din ce in ce mai diferite si mai interesante.“, declara Smoke Valley.

Vocea feminina ii apartine lui Emanuelle, artista cu care Smoke Valley va continua colaborarea pentru viitoarele proiecte.

“Ne am adunat fortele in studio si am scris ce am simtit! A fost un mod frumos de a chema vara, ne imaginam cum ar fi sa ascultam piesa asta in drum spre mare! Enjoy!”, adauga Emanuelle.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS