Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Laura Gherescu lansează single-ul şi videoclipul "Jucării" - "Noi suntem copii şi ne dorim doar jucării!" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Laura Gherescu lanseaza single-ul si videoclipul "Jucarii", despre copii mai mari sau mai mici, despre emotii si despre bucuria de a primi jucarii.

"Odata cu aparitia fetitei mele, Noel, m-am intors in copilarie si mi-am amintit ce vise aveam cand eram mica si cum s-au materializat in timp", declara Laura Gherescu.

Ca si in cazul pieselor anterioare, "Vreme buna", lansata anul acesta, si "Pana cand?", colaborarea cu CRBL de anul trecut, single-ul "Jucarii" este produs de catre Costin Bodea, tot el este si cel care a realizat videoclipul. 

"In videoclip apar persoane dragi mie, este o melodie de suflet pe care abia asteptam sa o impart cu voi si care sper sa va placa", adauga Laura.

Laura Gherescu a infiintat in urma cu cativa ani trupa "Friends", iar in 2012 participa la Vocea Romaniei, in echipa lui Smiley. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS