Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

1111 participanți la Proiectul Internațional SĂPTĂMÂNA MIHAI EMINESCU

Cultură
Tools
Typography

În perioada 9-15 Ianuarie 2024 a avut loc Proiectul internațional online SĂPTĂMÂNA MIHAI EMINESCU iniţiat de iniţiat de Biblioteca Municipală “Teodor Murăşanu” Turda realizat în colaborare cu Biblioteca Municipală ASTRA din Câmpia Turzii, Biblioteca Comunală Mihai Viteazu, Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda (în cadrul parteneriatului ”Cultură, lectură, creativitate”) și Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna” Turda (în cadrul Parteneriatului Educație prin lectură”) pentru a marca Ziua Culturii Naționale din România și omagierea marelui poet Mihai Eminescu.

Numărul celor care se regăsesc în filmele participante, recitând, citind sau cântând cântece după opera poetului Mihai Eminescu, este de 1111 de participanți din care 1038 sunt elevi, iar 73 sunt cadre didactice și bibliotecari (42 situați între 0-6 ani, 957 cu vârsta între 7-14 ani, 39 între 15-24 ani și 73 între 25-64 de ani). Cei mai mulți elevi participanți provin de la Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda (470)- cel mai serios partener al mai multor activități inițiate și organizate de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda, urmați de cei de la Școala Gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” Turda (177) și cei din Republica Moldova (141). Comunități din 8 localități s-au implicat în acest proiect: Turda, Câmpia Turzii, Mihai Viteazu, Iași, Sibiu, Cluj-Napoca, Baimaclia și Biruința.

Organizatorii mulțumesc tuturor celor implicați în acest eveniment: bibliotecari, cadre didactice, directori de instituții, părinţi şi bunici, iubitori adulţi ai operei marelui poet Mihai Eminescu!

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS