Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Alături de 20 de parteneri implicați, ,,SpectACT” transformă comunitatea prin cultură!

Cultură
Tools
Typography

În lupta împotriva bullyingului și pentru readucerea comunității locale în contact cu cultura, proiectul ,,SpectACT” a reușit să se implice, până acum, în viețile a peste 1,000 de tineri din comunitate.

,,SpectACT” creează o strânsă colaborare între 20 de instituții partenere, toate conduse de aceeași viziune comună: să aducă schimbări pozitive în comunitate prin intermediul culturii, în special în rândul tinerilor și copiilor.

Atelierele au fost menite să creeze un spațiu sigur și deschis în care tinerii să își poată exprima experiențele, să învețe să gestioneze conflictele și să dezvolte empatie pentru cei din jur. Cu sprijinul partenerilor implicați, ,,SpectACT” a reușit să inspire tinerii să își dorească să înțeleagă mai multe cu privire la acest fenomen.

Pe lângă formarea participanților, proiectul a reușit să colecteze zeci de povești ale tinerilor și să le transforme ulterior în piese de teatru, iar mai apoi într-un spectacol. Această inițiativă va aduce în prim-plan vocea și trăirile tinerilor, oferindu-le o șansa de a fi auziți și chiar ascultați de întreaga comunitate.
În calitate de parteneri în proiect, menționăm următoarele instituții și organizații și le mulțumim pentru contribuția lor semnificativă în tot ceea ce reprezintă această inițiativă:

Casa de Cultură Turda, Direcția Asistență Socială, Tour d'Art, Școala Andrei Șaguna, Colegiul Național Mihai Viteazul, Liceul Teoretic Josika Miklos, Colegiul Tehnic Răzvan Neagu, Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, Colegiul Emil Negruțiu, Școala Horea Cloșca și Crișan, Școala Gimnazială Ioan Opriș, Școala Gimnazială Avram Iancu, Școala Teodor Murășanu, Club Științific Turda, Asociația Potaissa Art, Banca pentru Alimente, Activ pentru tine, Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică, Asociația The Da Vinci System, Asociația Civic Arieș.
Datorită contribuției lor, proiectul ,,SpectACT” continuă să crească și să inspire, abordând problema bullyingului și promovând schimbările pozitive în comunitate. Prin această colaborare, demonstrăm că schimbarea este posibilă, iar comunitatea noastră devine mai puternică și mai conștientă cu privire la acest fenomen.

,,Spect ACT” este un proiect co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS