Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

În perioada 9-11 iunie 2023, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a organizat cea de-a XX-a ediție a Festivalului Naţional de Teatru în Limba Engleză pentru Elevi Come with Us to Dramaland, eveniment cuprins Calendarul Activităților Educative Naționale al M

Cultură
Tools
Typography

Aflat la cea de-a XX-a ediţie, evenimentul Festivalul naţional de teatru în limba engleză pentru elevi, COME WITH US TO DRAMALAND, organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj si Asociaţia Profesorilor de Limba Engleză Cluj (CETA), cu sprijinul partenerului media Casa Radio Cluj, s-a desfășurat în perioada 9-11 iunie 2023, la Casa Radio, din Cluj-Napoca.

Manifestarea cultural-artisitică a reunit peste 250 de elevi participanţi și peste 20 de profesori de limba engleză, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Cluj, precum și actori, specialişti în dramaturgie care au făcut parte din juriul competiției.

Festivalul național de teatru în limba engleză pentru elevi COME WITH US TO DRAMALAND este cuprins în Calendarul Activităților Eeducative Naționale, finanțat de către Ministerul Educației, conform O.M.E. nr. 24953/6.02.2023 și avut drept scop valorificarea potenţialului artistic al elevilor, dezvoltarea personalităţii elevilor prin activităţi interpretative, dezvoltarea competenţelor lingvistice, prin punerea în scenă a unor piese de teatru în limba engleză, dar și creşterea motivaţiei elevilor pentru învăţarea limbii engleze prin elemente de pedagogie teatrală, ca instrumente și mijloace specifice educaţiei.

Pe durata celor trei zile au fost puse în scenă 16 de piese de teatru în limba engleză, pe grupe de vârstă diferite - nivel primar, gimnazial și liceal, astfel: la secţiunea primar - 4 trupe din județele Cluj și Giurgiu, secțiunea gimnaziu - 6 trupe din Cluj, Ilfov, Satu-Mare și Bihor, iar la secţiunea liceu - 6 trupe, reprezentând licee din județele Cluj și Vaslui. Festivalul s-a bucurat de prezența participanților din Ungaria (Budapesta), în cadrul secțiunii liceu.

În cadrul festivității de premiere s-au acordat 60 de premii, precum și premii speciale, potrivit secțiunilor-primar, gimnazial și liceal.

Instituţii partenere: Consiliul Județean Cluj, Colegiul Economic „Iulian Pop” Cluj-Napoca, Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” Cluj-Napoca, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu" Cluj-Napoca;

Sponsori: Books Express, Cărturești, PromoArt Web S.R.L, Tipex S.R.L., S.C. KAR ADI SER S.R.L., Restaurant Buenavista și Dulcele Divin by Lidia Giurgiu.

COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ, I.Ș.J. CLUJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS